Bilorientering NAC On-board video's

Etape 2 køres i en typisk "finne-skov", hvor man kan køre ud og ind mellem træerne. Etapen skal køres med 23 km/h, men alligevel bruger vi præcis 2 minutter for meget.

Til info er et "kreppet træ" et træ med minebånd rundt om stammen (markeret på kortet med et kryds), og en "Leima" er en stempel-kontrol.

Finland 2008 Etape 2 (93 MByte)    Kortet (pdf)

Etape 3 er igen i et område, hvor der er rigtig mange "veje", måske nærmere spor ud og ind mellem træerne. Efter 1 minut og 6 sekunder skal vi krydse en vej, og jeg overser, at vi samtidig skal bue lidt til højre. Det koster et manglet skilt, nr. 36 (markeret på kortet). Efter 2.09 finder vi til gengæld skilt nr. 59 (lige nord for punkt 16 da vi skal køre mod øst), som der var mange hold, der ikke fik. Derudover bruger vi ca. 7½ minutter for meget på etapen, hvilket var lidt mere, end de bedste udlændinge.

Finland 2008 Etape 3 (145 MByte)    Kortet (pdf)

Etape 5 køres på den arrangerende klubs motorbane. Det er næsten hver eneste gang, vi er i Finland og Sverige, at vi er på besøg på en motorbane. Her kan det ofte gå hurtigere, men man skal hele tiden passe på, da løbsruten ofte går lige ved siden af det mest oplagte spor. Desværre løber videoen tør for hukommelse efter godt 3 minutter.

Finland 2008 Første del af Etape 5 (70 MByte)    Kortet (pdf)

En finsk køreordre er meget simpel. Etaperne består af noget transport, så kommer man frem til en JRT (bemandet kontrol), der giver os de kort, vi skal fortsætte på. Videoerne starter der, hvor vi får udleveret kortene.

Køreordren, side 1

Køreordren side 2